Skoren86 Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Galeria Konkurs Zima 2015 Model zakwalifikowany do: Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Warsztat TUTAJ "Brzydal" - wspomnienie warsztatu Wszystko rozpoczęło się dnia 31.08.2015. Był to dzień, w którym Brzydal przybył w niebieskim pakunku spakowanym przez Żonkę, do przepięknej Bawarii. 02.09.2015 - Brzydal wraz z właścicielem, odwiedził pierwszy raz elektrownie. 03.09.2015 - Brzydal "spróbował" pierwszego dobrego bawarskiego piwa. 06.09.2015 - Na warsztat przybyły Hanomagi 11.09.2015 - Na prośbę kolegi Messera, Brzydal poleciał bliżej elektrowni - wiem nie jest to fotka z lotu ptaka 22.09.2015 - Żona wspiera Brzydala 28.09.2015 - Brzydal odwiedza Monachium 10.10.2015 - Brzydal pojechał na wycieczkę i widział Alpaki 18.10.2015 - Brzydal znalazł budkę strażniczą 13.11.2015 - Brzydal wraz z właścicielem przeleciał życiówkę na 5 km. 16.11.2015 - Do Bawarii przyszła wiosna....ehhhh nie tak miało być .... 22.11.2015 - ... jednak się udało, pierwsza fotka ( i ostatnia ) Brzydala w śniegu. 29.11.2015 - Brzydal spróbował piwa o smaku boczku 13.12.2015 OSTATNIE ODKRYCIE Brzydala - "QuassMass", bardzo popularne w okresie Oktoberfest. Pół litra piwa + pół litra Coli + likier wiśniowy Eckas ( według uznania ) do smaku. Polecam wyśmienite. Finałowa Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 13 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 13 Grudnia 2015 Głosowanie rozpocznie się od godzin rannych w dniu 21 grudnia 2015 i potrwa do 31 grudnia do godziny 23.59 Galeria będzie zamknięta aż do czasu zakończenia głosowania. Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2015 Zapraszamy do oceny modelu. Więcej informacji TUTAJ Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2016 Oficjalne wyniki konkursu ZIMA 2015 Miejsce: 5 Punkty: 1249 Gratulujemy serdecznie!!!! Statystyka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 Z tego miejsca chcialbym podziekowac: - kolegą z forum za oddane glosy, - adminowi za swietny konkurs, - wszystkim za 3 miesiace swietnej zabawy 5 miejsce jest dla mnie wielkim wyroznieniem, ktore pokazuje, iz wcala az tak zle u mnie z modelarstwem nie jest Pozdrawiam wszystkich i czekam na kolejny konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Model w czołówce. Model ładny. Możesz jeszcze trochę śniegu w okolicy górnego włazu dołożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 No nie kryje ze pobili Cie naprawde najlepsi. 5te miejsce to naprawde dobrze choc uwazam ze gdybys wystartowal w dioramach mialbys szanse na wyzsze miejsce. Bardzo polubilem zarowno warsztat jak i sama prace. Mam nadzieje ze pomimi iz konkurs sie zakonczyl, zobaczymy jeszcze niejeden Twoj warsztat tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 Moje gratulacje Cieszę się, że dołączyłeś do konkursu, bo była to jedna z najlepszych relacji warsztatowych jakie przeglądałem Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 5 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 5 Stycznia 2016 Ja też dołączę się do gratulacji. Model bardzo fajny, dio też wyszło bardzo ok (mimo wszystko brakuje mi odrobiny śniegu na pojeździe). Bardzo podobała mi się relacja - taka bez nadęcia i na luzie - brawo :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 8 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2016 Bardzo dziękuje za miłe słowa, są bardzo motywujące. Cieszy mnie to, że relacja się podobała, chociaż przyznam się iż na początku miałem obawy przed taką formą urozmaicania modelarskiego warsztatu. Mam nadzieje że i innym spodobała się Bawaria tak bardzo jak mi . Obecnie do Bawarii przyszła piękna zima, i teraz Brzydal by miał piękne zdjęcia plenerowe :(, Życzę sobie abym mógł się częściej bawić tak dobrze jak przez ostatnie miesiące i oczywiście w tak zacnym gronie jakim jesteście Wy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 8 Stycznia 2016 Share Napisano 8 Stycznia 2016 A mi najbardziej podobają się pazurki żonki i piwny przewodnik ze wskazaniem na pazurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 9 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2016 No to dawaj jeszcze sesję z zimowego pleneru! No niestety już nowej sesji nie będzie, gdyż Brzydal został w PL a ja wróciłem do Bawarii Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi