push-up78 Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybka45 Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Nareszcie mogłem zobaczyć porządnie zdjęcia... Kawał pieknej roboty, aż by się chciało żeby to była cała figura a nie popiersie. Troche mnie tylko ten dość jaskrawozielony kołnierz zbija z tropu, ale nie mówię że nie może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 Malujesz z pedzla czy aerograf,fajnie pomalowany ale samo popiersie brzydkie ,za kadym razem jak je widze nachodzi mnie ta sama mysl,brzydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 12 Maja 2016 Autor Share Napisano 12 Maja 2016 Z pędzla .Aero to już na koniec lakier bezbarwny matt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi