wuwumaster Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Witam, pojawiło się ostatnio takie nowe coś: http://www.mojehobby.pl/products/T-34-85-11378462.html przymierzam się do kilku pojazdów LWP z kalkami PanzerArt, mam 1 szt revella i myślałem o przerabianiu UM-ów, a tu taka niespodzianka, miał ktoś może już w rękach? słowem - jeżeli ktoś miał/będzie miał w łapkach ten model to bardzo prosze o opinie ile to warte dziękuję, pozdrawiam ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Sądząc po "no glue required" model nie jest szczytem jakości, a raczej wargamingowym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 23 Grudnia 2015 Share Napisano 23 Grudnia 2015 I kolejny T-34/85 (po Revellu i UM) w tej samej wersji rzadko spotykanej w wojennym LWP (późna seria produkcyjna fabryki 183, wieża ze spłaszceniami z boku i kopułka dowódcy z pojedynczym włazem). A mi się tak marzył wóz z fabryki 112 albo nawet i 183 ale z podwójnym włazem w kopułce dowódcy - tych w wojennym LWP było od metra. W tej wersji czołgi dostała tylko 1 BPanc na samym końcu swojej frontowej drogi, pasuje np. 217-ka (znane zdjęcie z pogrzebu poległych czołgistów w Gdyni). Za to na "wcześnie powojennego" łabędzkiego T-34 będzie pasował, nasze powstały właśnie na bazie tej wersji (z tym że późniejsze serie produkcyjne były mocno zmodyfikowane). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi