empit Napisano 23 Grudnia 2015 Share Napisano 23 Grudnia 2015 Model, to stary SU-152 z EASTERN EXPRESS. Lufa RBModel, blaszki EDUARD, Gąsienice FRIULMODEL. Malowany Pactrami plus oleje plus pigmenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lachim1902 Napisano 25 Grudnia 2015 Share Napisano 25 Grudnia 2015 Pięknie wykonany. Mam go na składzie troche się go boje widząc co jest w pudełku. Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 25 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2015 Dzięki. Model wygląda groźnie w pudełku. U mnie przeleżał prawie dwa lata zanim się za niego zabrałem. Ale generalnie sklejało się całkiem przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 25 Grudnia 2015 Share Napisano 25 Grudnia 2015 Nic nie rozumiem z tego modelu:) TO już skończona praca? Jeśli tak, to dlaczego koła i gąsienice takie czyste? Zupełnie z innej bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lachim1902 Napisano 25 Grudnia 2015 Share Napisano 25 Grudnia 2015 Może przejeżdżał przez rzeczkę, strumyk koła się wyczyściły a reszta suchego błocka została? Czy gąsienice zawsze są rude jak Magdalena Walach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 25 Grudnia 2015 Share Napisano 25 Grudnia 2015 Może przejeżdżał przez rzeczkę, strumyk koła się wyczyściły a reszta suchego błocka została? Czy gąsienice zawsze są rude jak Magdalena Walach??? TO by się nawet trzymało kupy, jakby kółka podtrzymujące nie były czyste:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lachim1902 Napisano 25 Grudnia 2015 Share Napisano 25 Grudnia 2015 Niech ci będzie wygrałeś Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi