erolo2000 Napisano 24 Grudnia 2015 Share Napisano 24 Grudnia 2015 Witajcie Waszmościowie ostatni raz w III RP. (Uff Udało się - Zdążyłem ukończyć przed podpisaniem przez Prezydenta Ustawy powołującej IV-VRP) Tym razem Model SU-76M (tzw.Suczki). Model dość pracochłonny. Składa się ze 162 części w tym pare extra - lufa z RB Model. Zajął mi 16 godzin. Malowany pędzlami tradycyjnie juz w moim przypadku. Przydział 27 Pułk Artylerii , I-wszy Korpus Pancerny Niemcy Kwiecień 1945. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Grudnia 2015 Share Napisano 24 Grudnia 2015 Świetna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 24 Grudnia 2015 Share Napisano 24 Grudnia 2015 Dobra robota, podoba mi się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 24 Grudnia 2015 Share Napisano 24 Grudnia 2015 Bardzo fajna "suczka". Lepie teraz taka z Miniartu i 1:35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 24 Grudnia 2015 Share Napisano 24 Grudnia 2015 Bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 26 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2015 Dzięki. Miło ,że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 26 Grudnia 2015 Share Napisano 26 Grudnia 2015 Kawał solidnej roboty, wóz dowódcy 27 pas. Tylko nie jestem pewny kiedy dostał napis "Tadeusz Kościuszko" cyrylicą - z takim napisem wymieniany jest jako wóz ppłk Wasyla Bryzana, a ten dowodził pułkiem od 6 maja 1945. Ale bardzo możliwe że napis został wykonany wcześniej, "za kadencji" poprzednich dowódców. Może ktoś z Kolegów wie kiedy się pojawił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi