Gulumik Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Witam, Skończyłem niedawno dragonowskiego Sdkfz 251 + dodatki z żywicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 To, to w 1/72, nieźle. Aż prosi się by go obejżeć w jakiejś ciekawiej scenerii . Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 9 Grudnia 2007 Share Napisano 9 Grudnia 2007 Znakomity - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 9 Grudnia 2007 Share Napisano 9 Grudnia 2007 Ohoho, "siedemdwójka" i do tego jaka ładna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 witam!!! dołączaqm sie do chóru poprzedników, [sam siedzę w temacie 72] rewelka !!! ogólenie seria 251 to temat rzeka, aż się kusi o kolekcję.....a potem np . do "Toronto" na zawody :] Twoją stronkę też juz właśnie odwiedziłem, jest co ogladać :] pozdrawiam michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinL Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 ładna bestyjka, aż się prosi o małą obsługę bo taka " goła" wobec ilości gratów które przewozi. Mam przy okazji pytanko, bo sam powolutku składam 251kę, czy przedział kierowania był malowany na biało ??? Bo spotkałem się na kilku zdjęciach i teraz w kropce jestem bo nie wiem czy był czy po prostu ktoś psiknął w późniejszym okresie w czasie odtwarzania pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 Biały mógł być najwyżej przedział kierowcy i to w Ausf.A, w porywach do wczesnych Ausf.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 12 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2007 Witam, szczerze mówiąc nie spotkałem się z opcją malowania na biało przedziału kierowcy w hanomagu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi