Gulumik Napisano 7 Grudnia 2007 Napisano 7 Grudnia 2007 Witam, Skończyłem niedawno dragonowskiego Sdkfz 251 + dodatki z żywicy. Cytuj
Jakub W. Napisano 7 Grudnia 2007 Napisano 7 Grudnia 2007 To, to w 1/72, nieźle. Aż prosi się by go obejżeć w jakiejś ciekawiej scenerii . Pzdr. Cytuj
MrBat Napisano 9 Grudnia 2007 Napisano 9 Grudnia 2007 Ohoho, "siedemdwójka" i do tego jaka ładna! Cytuj
mike Napisano 10 Grudnia 2007 Napisano 10 Grudnia 2007 witam!!! dołączaqm sie do chóru poprzedników, [sam siedzę w temacie 72] rewelka !!! ogólenie seria 251 to temat rzeka, aż się kusi o kolekcję.....a potem np . do "Toronto" na zawody :] Twoją stronkę też juz właśnie odwiedziłem, jest co ogladać :] pozdrawiam michał Cytuj
MarcinL Napisano 10 Grudnia 2007 Napisano 10 Grudnia 2007 ładna bestyjka, aż się prosi o małą obsługę bo taka " goła" wobec ilości gratów które przewozi. Mam przy okazji pytanko, bo sam powolutku składam 251kę, czy przedział kierowania był malowany na biało ??? Bo spotkałem się na kilku zdjęciach i teraz w kropce jestem bo nie wiem czy był czy po prostu ktoś psiknął w późniejszym okresie w czasie odtwarzania pojazdu. Cytuj
Jonak Napisano 10 Grudnia 2007 Napisano 10 Grudnia 2007 Biały mógł być najwyżej przedział kierowcy i to w Ausf.A, w porywach do wczesnych Ausf.B. Cytuj
Gulumik Napisano 12 Grudnia 2007 Autor Napisano 12 Grudnia 2007 Witam, szczerze mówiąc nie spotkałem się z opcją malowania na biało przedziału kierowcy w hanomagu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi