Lasota93 Napisano 11 Lutego 2016 Autor Share Napisano 11 Lutego 2016 Mam takie pytanie, co zrobić aby koła lekko się kręciły ? Jest to możliwe ? Nie przyklejałem ich. Garbusek prawie gotowy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 11 Lutego 2016 Super Moderator Share Napisano 11 Lutego 2016 Jak masz zamiar bawić się na dywanie... z autopsji- nie warto robić obracających się kół bo potem model ma dziwną tendencję do zjeżdżania z podstawki... oczywiście w najmniej spodziewanym momencie i na ogół kończy się to źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lasota93 Napisano 11 Lutego 2016 Autor Share Napisano 11 Lutego 2016 Hmm przekonałeś mnie. Lepiej niech sobie stabilnie stoi na półeczce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lasota93 Napisano 12 Lutego 2016 Autor Share Napisano 12 Lutego 2016 I nastał ten dzień Garbi został oficjalnie skończony :] Niestety na sam koniec odwaliłem kilka bubli ... Przy przyklejaniu tylnych świateł i kierunkowskazów, ubabrałem lekko karoserie klejem ... Mam nadzieje że nie jest jakoś strasznie tragicznie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Gratuluję ukończenia modelu Zapamietaj wszystkie błędy, jakie popełniłeś i bierz się za następny P.S. Nie pomyliłeś przypadkiem miejscami tylnych świateł. Mają dziwnego zeza rozbieżnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 nieźle wyszło, ale rób zdjęcia przy świetle dzienym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Kibicowałem od początku, ale się nie odzywałem, bo to nie moje zabawki. Brawo! Jedyne czego mi po prostu sentymentalnie szkoda, to że się nie pokusiłeś zrobić polskich tablic rejestracyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 To czekamy na galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lasota93 Napisano 12 Lutego 2016 Autor Share Napisano 12 Lutego 2016 Tablice fajny pomysł ;) Tylko nie mam za bardzo koncepcji jak by je wykonać... Co do galerii to będzie na 100% tylko czekam na jakiś ładny dzień, aby zrobić zdjęcia w plenerze, przy świetle dziennym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Lampy masz z tego co widzę źle pomalowane, ich boki powinny być w kolorze, ale tak to poza tym błędem spoko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Tablice fajny pomysł ;) Tylko nie mam za bardzo koncepcji jak by je wykonać … Może zapytać Flachetnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi