Wallace Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 a nie wiem ile teraz, ostatnie moje info było o pięciu, może Paweł wie coś więcej w tej kwestii Pytam, bo duże wrażenie na mnie robią Tajfuny i Oskary. Te pierwsze blisko są utylizacji, te drugie pewnie też niedługo znajdą się na złomie... A szkoda. ... Ps - nowe jednostki, typu 955 Borei (???) już mi tak nie leżą... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Te w roku 2008 r. mialy status "w sluzbie": K-150 Tomsk K-186 Omsk K-410 Smolensk K-442 Czelabinsk Te w 2008 r. w zaleznosci od zrodla - albo w linii, albo na remontach: K-456 Wiluczynsk K-266 Orzel Inne na remontach, zakonserwowane, lub remontach z modernizacja. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 uff czyli jeszcze pływają i utylizacja się nie szykuje. Dzięki za info, Paweł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi