jakub476 Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 Tak sobie pomyślałem, że wstawię i popatrzę na reakcje... Swoje modele buduje w oparciu o to co się robi w Japonii więc często jest kontrowersyjnie. Zacznę zatem od zdjęcia inspiracji. Skala: 1:24 Producent: Aoshima Data ukończenia: 04-08-2015 Modyfikacje: - Lakier (mieszanka C174, C67, C159 pokryta XC04 pokryta C47 pokryta mieszanką C47, C50) - Nowe felgi Nissan GT-R (Tamiya, Hobby Design) - Nowe opony (Aoshima) - Hamulce (Resin) - Obniżone zawieszenie - Kalkomanie na tylnej szybie (Aoshima) - Fluo różowe wnętrze - Flock - Przyciemnione szyby - Przyciemnione tylne lampy - Czarny dach Cytuj
hemi303 Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 Jak dla mnie "kontrowersja" na +. Podoba mi się Twój model. Tak trzymaj. Cytuj
Browarek90 Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 Na mnie robi spore wrażenie oczywiście pozytywne :-) Tak trzymaj chętnie będę oglądał takie modele^^ Cytuj
enten Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 a ja dopytam się o szybę i refleksy na niej. Czy to jakiś preparat czy perfekcyjnie umyta? ;) Cytuj
jakub476 Napisano 17 Stycznia 2016 Autor Napisano 17 Stycznia 2016 a ja dopytam się o szybę i refleksy na niej. Czy to jakiś preparat czy perfekcyjnie umyta? ;) To po prostu efekt tworzywa sztucznego i filtra polaryzacyjnego. Czasem można to też zobaczyć na zdjęciach prawdziwych samochodów w reflektorach. Cytuj
Messer Napisano 17 Stycznia 2016 Napisano 17 Stycznia 2016 No proszę - od kiedy zawinąłeś się na facebook'a to nie widziałem nowości spod Twoje ręki, a estima wyszła genialnie. Sam - jak wiesz - lubię kontrowersję i ten model z chęcią widział bym na swojej półce - gratuluje. Jedyna rzecz do jakiej mógłbym się doczepić to lekko odcinający się film od kalek na tylnej szybie - ale rozumiem, że technicznie było by trudno idealnie odciąć go po krawędzi napisu Jeszcze raz gratulacje - świetny model, piękny kolor lakieru jak i jego polerka ( zazdroszczę miejsca na malowanie bezbarwnym - to wciąż problem z którym się u siebie borykam :( ) Pozdrawiam Messer Cytuj
Marak Napisano 17 Stycznia 2016 Napisano 17 Stycznia 2016 Fantastycznie zrobiłeś ten kolor. Co to jest xc04? I chyba na wierzch dawałeś jakiś clear, czy tylko te lakiery transparentne dają taki połysk? Cytuj
jakub476 Napisano 17 Stycznia 2016 Autor Napisano 17 Stycznia 2016 No proszę - od kiedy zawinąłeś się na facebook'a to nie widziałem nowości spod Twoje ręki, a estima wyszła genialnie. Właśnie już dawno słyszałem, że zobaczę twojego Facebook'a... Fantastycznie zrobiłeś ten kolor.Co to jest xc04? I chyba na wierzch dawałeś jakiś clear, czy tylko te lakiery transparentne dają taki połysk? Gunze Crystal Color - perły które można kłaść na inne kolory, na białym dają tylko ziarno, a na czarnym pełen kolor. Wszystkie modele maluje lakierem bezbarwnym Troton. PS Teraz zauważyłem, że opony z tyłu są źle założone. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi