empit Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Jakoś lubię te Valentiny. Ten zrobiłem w malowaniu Armii Czerwonej. Model To MiniArt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Fajnie pooglądać Walentynę Ja mam wersję V z Mini Art i mam zamiar w przyszłości zrobić ją w polskim malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 22 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2016 Bardzo lubię te pojazdy. Chciałbym jeszcze zrobić w malowaniu z 2. Samodzielnej Brygady Pancernej. Ale to pewnie bardzo odległa przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart04 Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Super!Ja też sklejałem valentine , ale mi nie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Dla mnie też się podoba i myślę iż skleisz tą drugą w niedalekiej przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2016 Pewnie tak Ale na razie mam do skończenia kilka rozgrzebanych projektów. Powoli kończę przemalowywanie PT-76, A w kolejce stoją dwa wozy w barwach 2 Korpusu. Cieszę się, że Valentyna się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi