enten Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Witajcie, otwieram niestety kolejny warsztat (zamiast kolejnej galerii). Model Tamiya, skala 1:35. Numer katalogowy 35215, więc starusieńki model, który w miarę bezboleśnie mogę wykorzystać do nauki malowania. Pudełko: Wnętrze: Dodatki, których użyję: Model będzie poligonem doświadczalnym z zimowym kamuflażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 A którą metodą zamierzasz malować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Witajcie. Starusieńki, ale jarusieńki. enten - to dalej bardzo dobry model. Trochę dodatków, więcej pracy własnej ( malowanie i brudzing ) i model będzie jak tralala. Zasiadam z Colą i śledzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Zasiadam i oglądam. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 I ja też Da się niego zrobić zdobycznego Pz. III w barwach Samodzielnej Brygady Strzelców Karpackich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinpiot Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Ja chętnie popatrzę, nawet bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Zaglądam i będę kibicował. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 A to i ja popatrzę. To jedyne dodatki które w nim zastosujesz, czy planujesz coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Dziękuję za wpisy. Niedługo wrzucę warsztatowe zdjęcia. Obiecałem poprawę jakości prezentowanych zdjęć. Jonathan, metoda z lakierem do włosów, ak chippingiem i z olejami. Chcę spróbować kilku technik. Hamilkar, Spotter. Po tym co zobaczyłem w nowych smartkitach to taka Tamiya już słabo mi wygląda a było to obiektem marzeń z dawnych lat. Mimo wszystko super model do nauki malowania a i sporo można detalu wyciągnąć z niego. Cooper, SBSK posiadała wersję J. http://www.dws.org.pl/viewtopic.php?f=72&t=11927 Z dodatków jeszcze: - lufa wieżowego km z RB Model - pręt anteny z RB Model - kilka detali z blaszek Abera - MagicTracki - lina Eureka Trochę detali z drucików i blaszek we własnym zakresie. Nie zagłębiam się bo znowu utonę na kilka miesięcy w dłubaniu... Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Więc zasiadam i obserwuje. Ciekawe jak Ci wyjdzie to malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 18 Lutego 2018 Autor Share Napisano 18 Lutego 2018 Nie umarł, ja trochę zamarłem :( Link do galerii: viewtopic.php?f=68&t=60793 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi