hypnos82 Napisano 14 Marca 2016 Autor Share Napisano 14 Marca 2016 Chyba będę musiał spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 14 Marca 2016 Share Napisano 14 Marca 2016 A jak już musisz bo nie masz wyjścia choć jak wspomniał Atlis lepiej tego unikać to pamiętaj by nie dotykać nigdzie palcami oszklenia od wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 14 Marca 2016 Autor Share Napisano 14 Marca 2016 O proszę nie wiedziałem ze takie działanie ma ten klej Na szczęście posiadam jeszcze biały klej Tamiya Oczywiście zawsze staram się zachowawywac ostrożność by nie upackac owiewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 14 Marca 2016 Share Napisano 14 Marca 2016 Chyba będę musiał spróbować Zawsze możesz kupić Sparrowy od Eduarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 14 Marca 2016 Autor Share Napisano 14 Marca 2016 Tez mnie ta myśl nachodzi Tym bardziej że bardzo ladnie się prezentują Ale mam pytanie W sprzedaży widziałem wersje F i M,a u mnie są bodajże E Ma to jakies znaczenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 14 Marca 2016 Share Napisano 14 Marca 2016 Są także wersje E: http://www.mojehobby.pl/products/AIM-7E-Sparrow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 14 Marca 2016 Autor Share Napisano 14 Marca 2016 Oj sorki za zamieszanie Sprawdziłem i sa w wersji F jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 14 Marca 2016 Share Napisano 14 Marca 2016 Wersja F także jest do kupienia. http://www.mojehobby.pl/products/AIM-7F-Sparrow-air-to-air-missile-Other.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi