Wabina Napisano 1 Lutego 2016 Share Napisano 1 Lutego 2016 Witam wszystkich Od jakiegoś czasu bawię się w DCSa i doszedłem do wniosku że fajnie byłoby mieć replikę "mojej" maszyny koło monitora.Nie zastanawiając się długo nabyłem takie cudo: Model raczej kiepski,linie podziału jakby wyciosane siekierą,spasowanie kiepskie,kadłub zwichrowany,a jam skurczowych tyle że chyba tubka szpachli nie starczy.Ale się nie boje,jestem lakiernikiem, szpachla i papier ścierny nie są mi obce.Myśle że jak poświęci mu się trochę czasu to wyjdzie z tego całkiem ładny samolot. Jeśli chodzi o malowanie to interesuje mnie takie coś: Skleiłem gondole silników i skrzydła: Wszystko wymaga obróbki i szpachlowania. Podpowiedzi mile widziane,po to tu jestem,w szczególności doboru kolorów bo szczerze nie mam pojęcia jakich użyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Lutego 2016 Share Napisano 1 Lutego 2016 w szczególności doboru kolorów bo szczerze nie mam pojęcia jakich użyć. W pierwszej kolejności to się zdecyduj na konkretny rodzaj i producenta, bo tak to propozycji może być za dużo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wabina Napisano 1 Lutego 2016 Autor Share Napisano 1 Lutego 2016 Już prostuje,Gunze H.Słyszałem że dobre to chyba je zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VDR Napisano 1 Lutego 2016 Share Napisano 1 Lutego 2016 A ja tak offtop - mam w domu LO-MAC i się właśnie nad DCS i Flaming Cliffs3 zastanawiałem. Co sądzisz o tej symulacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Lutego 2016 Share Napisano 1 Lutego 2016 To Ci powinno pomóc: http://www.cybermodeler.com/aircraft/su-25/su-25_profile05.shtml http://www.cybermodeler.com/aircraft/su-25/su-25_profile01.shtml http://www.cybermodeler.com/aircraft/su-25/su-25_profile03.shtml Są dedykowane farby z ukraińskiej firmy Akan i z czeskiego Mr. Paint, ale sam szukam, gdzie je w Polsce kupić, bo nie chce mi się ściągać z zagranicy A ja tak offtop - mam w domu LO-MAC i się właśnie nad DCS i Flaming Cliffs3 zastanawiałem. Co sądzisz o tej symulacji ? Nie do mnie, ale też sobie pogrywam to się wyrażę opinią - DCS jest zajefajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wabina Napisano 1 Lutego 2016 Autor Share Napisano 1 Lutego 2016 Dzięki Mikele,problem z doborem koloru rozwiązany A ja tak offtop - mam w domu LO-MAC i się właśnie nad DCS i Flaming Cliffs3 zastanawiałem. Co sądzisz o tej symulacji ? W LO-MACa nie miałem przyjemności więc nie mam porównania. Ściągnij sobie DCS World(nic nie płacisz) i spróbuj.Ponoć to najlepszy symulator,ale wiadomo,trzeba samemu spróbować...ja osobiście polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi