Kapitan1 Napisano 3 Lutego 2016 Share Napisano 3 Lutego 2016 Mam problem z malowaniem czołgu FT-17 z armii Hallera... z tego co wypatrzyłem w googlu chyba kamuflaż powinien być podobny jak z września...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 3 Lutego 2016 Share Napisano 3 Lutego 2016 Mam problem z malowaniem czołgu FT-17 z armii Hallera... z tego co wypatrzyłem w googlu chyba kamuflaż powinien być podobny jak z września...? Raczej nie. W tym okresie FT-17 1 pułku czołgów były dokładnie takie jak w armii francuskiej, bo pochodziły z ich 505 pułku. Wygoogluj sobie "FT-17 walkaround". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 3 Lutego 2016 Autor Share Napisano 3 Lutego 2016 Któreś z tych : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 3 Lutego 2016 Share Napisano 3 Lutego 2016 Żaden. Pierwszy jakiś nietypowy, albo jeszcze niedomalowany a drugi jest polski wrześniowy. Bardzie coś takiego: http://www.ammssydney.com/renault-ft-17-part-1/ http://wwimodeller.co.nz/tag/renault-ft-1917/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 4 Lutego 2016 Autor Share Napisano 4 Lutego 2016 Jarekk, dzięki, pokombinuje coś w malowaniu tego bez czarnych linii oddzielających kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 4 Lutego 2016 Share Napisano 4 Lutego 2016 To tak przy okazji - naprawdę ktoś malował gąsienice na zielono (drugi link wrzucony przez Jarka) czy się muzealnikom po... (zresztą nie pierwszy i nie ostatni raz)? Nawet jeżeli to farbę by grunt obdarł z gąsienic po paru pierwszych kilometrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 4 Lutego 2016 Share Napisano 4 Lutego 2016 Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi