Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak wszystkie Many TGA mają ramę w całości, ponadto nie posiadają silników, skrętnych kół a kabina nie uchyla się

Do takich modeli również zaliczają się wszelakie Dafy XF i Volva 670 i 780.

Napisano

No ale jak ktos jest zdolny wie co i jak to moze zrobic sobie uchylna kabine ,silnik mozna kupic okazyjnie ze zlomu modelarskiego jakie czasem sa na allegro a uklad skretnych kol ,to juz jest ciezko znalesc , ale wszystko jest do zrobienia tylko zeby sie wiedzialo jak i mialo zapal do takich spraw .Pozdrawiam

• Super Moderator
Napisano

Witam.

Panowie wy mówicie serio, czy sobie żartujecie?

Tu jest link i kolega skleja Mana TGA i ramę chyba miał w kawałkach, no chyba że ja coś przeoczyłem

Bo jeżeli mówicie prawdę, to nigdy nie kupię tych modeli, chociaż mi sie podobają i chciał bym je skleić.

Napisano

jawkers zacznijmy od tego że Marcin ile przeróbek robi.Dużo modelarzy odcina nadkola i zbiornik i sobie maluje jak chce a potem przykleja silnik też nie trudno zrobić widziałem parę osób od innych ciężarówek wsadza i trochę modyfikuje chyba że ktoś chce mieć dokładny silnik.

Pozdrawiam,eKrystian

Napisano
Skyline prędzej właśnie znajdziesz przedni most od czegokolwiek niżli silnik od Mańka...

Ostatnio ktos mial caly zlom i tam byly silniki przedni most ,tylko jeden widzialem i takie jeszcze pierdoly i mysle ze przedni most jest trudniej znalesc ,niz silnik .

Napisano

To ja sie dołącze:p

A ma ktos moze na sprzedaz ta naczepke wraz z kontenerem z tego zestwu co kolega pokazał??

Napisano

Z manów TGA i tych innych nie ma raczej bo ani przy tym żółtym z chłodnią nie było silnika ani przy tym TGA.Jedynie w tych starszych jak F2000 też nie wiem jaki tam dokładnie był bo nie dorobiłem się takiego modelu heh.

Pozdrawiam,eKrystian

Napisano
UWAGA KONKURS

Ten kto znajdzie orginalny silnik MAN-a italeri ma u mnie FINLANDIE 0,5

Niema takiego silnika musisz sam jakis dopasowac od innego poprzerabiac i masz silnik do Man'a