adam-m- Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 Witam! Mam pytanie czy te many mają odrazu gotową ramę http://img155.imageshack.us/my.php?image=it3836nw1.jpg http://img505.imageshack.us/my.php?image=it3822ss5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 Tak wszystkie Many TGA mają ramę w całości, ponadto nie posiadają silników, skrętnych kół a kabina nie uchyla się Do takich modeli również zaliczają się wszelakie Dafy XF i Volva 670 i 780. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 No ale jak ktos jest zdolny wie co i jak to moze zrobic sobie uchylna kabine ,silnik mozna kupic okazyjnie ze zlomu modelarskiego jakie czasem sa na allegro a uklad skretnych kol ,to juz jest ciezko znalesc , ale wszystko jest do zrobienia tylko zeby sie wiedzialo jak i mialo zapal do takich spraw .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 Skyline prędzej właśnie znajdziesz przedni most od czegokolwiek niżli silnik od Mańka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 10 Grudnia 2007 Super Moderator Share Napisano 10 Grudnia 2007 Witam. Panowie wy mówicie serio, czy sobie żartujecie? Tu jest link i kolega skleja Mana TGA i ramę chyba miał w kawałkach, no chyba że ja coś przeoczyłem Bo jeżeli mówicie prawdę, to nigdy nie kupię tych modeli, chociaż mi sie podobają i chciał bym je skleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 jawkers zacznijmy od tego że Marcin ile przeróbek robi.Dużo modelarzy odcina nadkola i zbiornik i sobie maluje jak chce a potem przykleja silnik też nie trudno zrobić widziałem parę osób od innych ciężarówek wsadza i trochę modyfikuje chyba że ktoś chce mieć dokładny silnik. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 10 Grudnia 2007 Super Moderator Share Napisano 10 Grudnia 2007 Ok. Rozumiem, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 Skyline prędzej właśnie znajdziesz przedni most od czegokolwiek niżli silnik od Mańka... Ostatnio ktos mial caly zlom i tam byly silniki przedni most ,tylko jeden widzialem i takie jeszcze pierdoly i mysle ze przedni most jest trudniej znalesc ,niz silnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchner Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 To ja sie dołącze:p A ma ktos moze na sprzedaz ta naczepke wraz z kontenerem z tego zestwu co kolega pokazał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista55 Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 UWAGA KONKURS Ten kto znajdzie orginalny silnik MAN-a italeri ma u mnie FINLANDIE 0,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 Z manów TGA i tych innych nie ma raczej bo ani przy tym żółtym z chłodnią nie było silnika ani przy tym TGA.Jedynie w tych starszych jak F2000 też nie wiem jaki tam dokładnie był bo nie dorobiłem się takiego modelu heh. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 UWAGA KONKURS Ten kto znajdzie orginalny silnik MAN-a italeri ma u mnie FINLANDIE 0,5 Niema takiego silnika musisz sam jakis dopasowac od innego poprzerabiac i masz silnik do Man'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi