damien77 Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Witam,dawno juz nic nie wrzucalem ,jakos po swietach nie chcialo sie malowac ale przelamalem sie i zrobilem te oto figurke.Postanowilem przygotowac ja na konkurs w Bytomiu ponieważ jest tam kategoria z koniem wic pomyslalem ze akurat sie nada ,komentujcie. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fabioso Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Bardzo ładny, na pewno będzie stanowił silną konkurencję na konkursie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Najsłabsze wg mnie są pęciny, może przemaluj je na kasztanowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 13 Lutego 2016 Autor Share Napisano 13 Lutego 2016 Przeciez konie maja biale peciny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Przeciez konie maja biale peciny. Jednakże te wyglądają na pomalowane po prostu. Nie trzymają poziomu reszty. Przemaluj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 Przeciez konie maja biale peciny. Fajny figurant ale pęciny na zdjęciach są żółte a nie białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 8 Marca 2016 Share Napisano 8 Marca 2016 Przeciez konie maja biale peciny. ???? Figurka bardzo ładna, podoba się, chętnie pooglądam w Bytomiu. Pzdr, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 8 Marca 2016 Share Napisano 8 Marca 2016 Mi również peciny nie przekonują do końca. Figurka bardzo ładna. Koń ładny ale figurka dużo lepsza. Brakuje koniuuuowi podkreśleń w postaci ciemniejszych wgłębień i jaśniejszych wypukleń (Szczególik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 9 Marca 2016 Autor Share Napisano 9 Marca 2016 Zdjecia sa do dupy dlatego wielu rzecz nie widac,konia malowalem pierwszy raz w zyciu wiec mogl nie wyjsc idealnie ale juz nic nie bede przerabial,zobaczymy jak jurorzy ja ocenia w Bytomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi