Patterson Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Ostatnio nic nie wrzucałem, ale muszę się pochwalić nowymi ulepkami. Paweł Leszczyński z Tanksformers znalazł trochę czasu i wystrugał mi takie cudeńka do moich siódemek, plandeki i tobołki: Dzięki wielkie Pawle! Teraz to trzeba zmalować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhinoceros Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 No i jest moc! Dawaj dalej, Marcinie... Siła Twa w malowaniu... A dla Pawełka- szacun... PS. A czy Paweł ma jakieś kopie tego, co Ci przygotował? Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Bardzo ładnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenggeri Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Świetnie zapowiadające się prace. Znając Ciebie, malowanie też będzie na poziomie także o efekt końcowy nie ma co się martwić. Mam tylko jedno maleńkie "ale, czy te skrajniki wytrzymałyby ciężar liny, jeśli by ją założyć tak jak na Twoich modelach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts