Night_Nine Napisano 18 Lutego 2016 Share Napisano 18 Lutego 2016 Witajcie, postanowiłem sprawić sobie kolejny model . Jest to chiński czołg Type 59. Pozowliłem sobię przedstawić wam mój in boxing. Pudełko prezentuje się ładnie. Następnie dostajemy plakat z gry z opisem 4 czołgów i jaki je rozpoznawć. Kolejne papiery to 8 etapowa instrukcja z schematem malowanie i mini poradnik jak ułatwić sobię pracę z modelem. Kolejnie mamy kalkomanię, oraz mini instrukcję z kodami bonusowymi do gry. Tu widzimy rameczki z częściami. Gąsienice, co mnie bardzo zdziwiło są twarde, ponieważ modele z serii WOT posiadają miękkie gąsienice ( których nie cierpię). Niedługo pojawi się mój warsztat z tym że modelem. Mam nadzieję że się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 18 Lutego 2016 Share Napisano 18 Lutego 2016 Stary model T-55 Italki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 18 Lutego 2016 Share Napisano 18 Lutego 2016 Na początek nic lepszego Ci nie potrzeba. Zakładaj warsztat i działaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night_Nine Napisano 19 Lutego 2016 Autor Share Napisano 19 Lutego 2016 Tak się zastanawiam, czy Italeri nadal współpracuje z Wargamingiem, i czy będzie model Musa. Wysłane z mojego E6633 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 19 Lutego 2016 Share Napisano 19 Lutego 2016 Nawet jeśli to Italka nie ma form do Mausa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night_Nine Napisano 19 Lutego 2016 Autor Share Napisano 19 Lutego 2016 Nawet jeśli to Italka nie ma form do Mausa. Ale, zawsze mogą od wargamingu ściągnąć plany 3d i jakoś to tak, no nie wiem zrobć? Wysłane z mojego E6633 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 19 Lutego 2016 Share Napisano 19 Lutego 2016 Nawet jeśli to Italka nie ma form do Mausa. Ale, zawsze mogą od wargamingu ściągnąć plany 3d i jakoś to tak, no nie wiem zrobć? To nie jest takie hop siup. Raczej nie napalaj się na Mausa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night_Nine Napisano 19 Lutego 2016 Autor Share Napisano 19 Lutego 2016 Nawet jeśli to Italka nie ma form do Mausa. Ale, zawsze mogą od wargamingu ściągnąć plany 3d i jakoś to tak, no nie wiem zrobć? To nie jest takie hop siup. Raczej nie napalaj się na Mausa Wiem wiem, ale tylko dragon miał mausa, którego nigdzie już zdobyć nie można. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 19 Lutego 2016 Share Napisano 19 Lutego 2016 Spokojnie Jogurciku (wdech-wydech ) na Allegro błąkał się niedawno taki,coś ze 3 razy krążył aż ktoś go kupił musisz tylko częściej tam zaglądać , to nie WoT, łatwiej Mausa kupić, jak żywiczny silnik do BMP 1/2 czy takież wnętrze do Szyłki z Kirina .Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 19 Lutego 2016 Super Moderator Share Napisano 19 Lutego 2016 Maus pojawia się czasem na Ebay.com , stary Dragon ale czasem ceny są wariackie http://www.ebay.co.uk/itm/DRAGON-6007-GERMAN-SUPER-TANK-MAUS-1-35-/281934719606?hash=item41a49e6a76:g:zAIAAOSwB4NWvx4W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 19 Lutego 2016 Super Moderator Share Napisano 19 Lutego 2016 @Adams M1A1 na Kirina szkoda kasy ma tyle wspólnego z szyłką co świnia z wielką pardubicką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 19 Lutego 2016 Share Napisano 19 Lutego 2016 No wiesz, na bezrybiu i rak ryba (zawsze to jakaś podstawa jest) , myślałem że żółte ludzie staną na wysokości zadania tak jak z BWP-em a tu kiszka ani silnika ani wnętrza, kabina kierowcy i zasobniki w Mengu wiosny nie czyni . Właściciela wątku proszę o wybaczenie , za te dygresje nie dotyczące jego 55-ki . Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Night_Nine Napisano 20 Lutego 2016 Autor Share Napisano 20 Lutego 2016 Maus pojawia się czasem na Ebay.com , stary Dragon ale czasem ceny są wariackie http://www.ebay.co.uk/itm/DRAGON-6007-GERMAN-SUPER-TANK-MAUS-1-35-/281934719606?hash=item41a49e6a76:g:zAIAAOSwB4NWvx4W Cena ok, bo kieszonkowe mam, konto bankowe jest, ale jak zapłacić w euro aby z 35 € nie zrobiło się 100000000000000000000000000000000000000 zł. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 20 Lutego 2016 Super Moderator Share Napisano 20 Lutego 2016 Normalnie załóż sobie paypala i luz. Korzystam od lat 7 jakoś tak, raz nawet po zgłoszeniu że sklep się nie wywiązał z zamówienia (pokazałem mail dane kiedy przelano) wypełniłem papierek i w następnym dniu miałem kase na koncie bankowym, tak to działa przy najmniej u "mnie" jak wPL nie wiem... W każdym razie ja nie narzekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi