Sudus Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Witam szanowne grono! Pragnę przedstawic mój ostatni model.Nic szczególnego ale postanowiłem go zaprezentowac gdyż za wiele tego typu modeli nie jest tu pokazywanych Model w sumie prosty. Ale kiedy znalazłem w sieci jego plany postanowiłem go ponitowac. Robiłem to po raz pierwszy. Napracowałem się niesamowicie i ku mojej rozpaczy tego nie widac. Tzn zdjęcia tego nie oddają, na żywo widac to lepiej. Model praktycznie z pudła z dodanymi pasami. Czesi mają jakieś dziwne tworzywo. Takie jakieś miękkie. Podatne na zbyt mocną ingerencję.Sprawiło mi to trochę kłopotu.I nie do końca udało mi się z tego wykaraskac. Największym problemem było dopasowanie owiewki do kadłuba.Ale jakoś poszło. Model malowany Gunze H306 Wzbogaci moją kolekcję samolotów z biało-czerwoną szachownicą. Zapraszam do oglądania. pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Jedenastka z niebieskim kołpakiem to chyba najbardziej znany egzemplarz tego samolotu u nas Moim zdaniem kołpak nieco zbyt matowy. Ale się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Czysty i sterylny, jakbyś go z muzeum po renowacji wziął ;) Dobrze, wiedzieć, że się Bilkowa jedenastka przyjemnie skleja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi