tombie01 Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 a dzięki wielkie za info; nie wiem czy nie można było ich nabyć w zeszłym roku w Bytomiu, faktycznie mają fajne dedykowane kolory, a jak się sprawdził w realu - rozumiem że byłeś zadowolony z efektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 chciałem odgrzać temat z kilku względów 1. Spotkaliśmy się wczoraj z Milczącym na festiwalu w Bytomiu i chcielibyśmy zrealizować łączony zakup w Nasca-decals także jeśli ktoś jeszcze reflektowałby na dołączenie się do zakupów to zapraszamy - w związku z faktem iż ta sprawa dotyczy między innymi E195 to póki co piszę tutaj ale wydaje mi się można założyć w tym celu odrębny wątek co zrobię niezwłocznie jeśli się jeszcze ktoś zgłosi. 2. Zakupiłem wczoraj 'na Bytomiu' farbkę BilModel Maker dedykowany dla PZL LOT po 77 autor twierdzi że przed 77 jasno niebieski to z jego palety to Sky Blue PZL jeszcze nie robiłem próby ale z jego wzornika kolorów (authentic) faktycznie kolor pasuje 3. Ściśle dotycząca modelu Revela E195 - zakupiłem zestaw i co się okazało model nie posiada przeszkleń; 'szyby' w oknach mają powstać z kalomani - przy takiej powtarzalności coś mi się wydaje że to się nie uda - Ma ktoś jakiś pomysł? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 Od siebie dodam, że widziałem ten model także w Revell – Polska. … model nie posiada przeszkleń … Ma ktoś jakiś pomysł? Microscale kristal klear ma w instrukcji napisane, że się do takich zadań nadaje. Ja nie próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi