toled Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Model z 91 roku, jakość wyprasek jak na tamte czasy dobra, kilka wad, które wyszły na koniec budowy ( odstające drzwi, brak zawiasów maski i bagażnika, dlatego obecnie są otwarte ;) - zajmę się tym już po Bytomiu) Od siebie zrobiono: dodane przewody zapłonowe, chromy alcladem, dach pokryty flokiem, wnętrze - flock + dodane wycieraczki na podłodze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Fajny modelik Podoba mi się flock na dachu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milczacy Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 O jak dobrze trafiłem - tydzień temu też takiego nabyłem Twój będzie dla mnie wzorem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toled Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 To z moich rad: Dokładnie wyszlifuj ranty drzwi z ewentualnych nadlewek i sprawdź, czy są domknięte do całej budy, sprawdzaj wszystko na sucho przed montażem, czy pasuje i bardzo uważaj na kalkomanie - są bardzo kruche. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milczacy Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Wielkie dzięki za info To będzie mój pierwszy samochód - do tej pory same samoloty ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamman Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 auto ładne, ale w tym wypadku zdjęcia na czarnym tle były by chyba lepsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts