toled Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 Model z 91 roku, jakość wyprasek jak na tamte czasy dobra, kilka wad, które wyszły na koniec budowy ( odstające drzwi, brak zawiasów maski i bagażnika, dlatego obecnie są otwarte ;) - zajmę się tym już po Bytomiu) Od siebie zrobiono: dodane przewody zapłonowe, chromy alcladem, dach pokryty flokiem, wnętrze - flock + dodane wycieraczki na podłodze. Cytuj
karambolis8 Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 Fajny modelik Podoba mi się flock na dachu. Cytuj
milczacy Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 O jak dobrze trafiłem - tydzień temu też takiego nabyłem Twój będzie dla mnie wzorem Cytuj
toled Napisano 3 Marca 2016 Autor Napisano 3 Marca 2016 To z moich rad: Dokładnie wyszlifuj ranty drzwi z ewentualnych nadlewek i sprawdź, czy są domknięte do całej budy, sprawdzaj wszystko na sucho przed montażem, czy pasuje i bardzo uważaj na kalkomanie - są bardzo kruche. Cytuj
milczacy Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 Wielkie dzięki za info To będzie mój pierwszy samochód - do tej pory same samoloty ;) Cytuj
Hamman Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 auto ładne, ale w tym wypadku zdjęcia na czarnym tle były by chyba lepsze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi