hadzi Napisano 10 Marca 2016 Napisano 10 Marca 2016 No to mamy juz w handlu Orlika w 1/72 http://ardpolmodels.com.pl/produkt/72-072-pzl-130-orlik-tlokowy-wkrotce/ PREMIERA W BYTOMIU! Cytuj
TReS Napisano 10 Marca 2016 Napisano 10 Marca 2016 No to bedzie szał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Grzes Napisano 10 Marca 2016 Napisano 10 Marca 2016 W zestawie kalkomanie do SP-PCA, SP-PCB, SP-PCC Bytom ok. 80zł Później ok. 100zł Cytuj
VDR Napisano 10 Marca 2016 Napisano 10 Marca 2016 Żadnych kalkomanii "radomskich" ? :( czy znajdzie się chętny na to by mi go kupić w Bytomiu ? Cytuj
Grzes Napisano 10 Marca 2016 Napisano 10 Marca 2016 Żadnych kalkomanii "radomskich" ? :( Wiesz, może dlatego, że takie Orliki nigdy w Radomiu nie latały.Radomskie to jest ten model: PZL-130 ORLIK TC I Cytuj
VDR Napisano 10 Marca 2016 Napisano 10 Marca 2016 Żadnych kalkomanii "radomskich" ? :( Wiesz, może dlatego, że takie Orliki nigdy w Radomiu nie latały.Radomskie to jest ten model: PZL-130 ORLIK TC I Aj bo widzisz .... tak się najarałem, że myslałem że to jest wypust z ArmaHobby, który został uziemiony... :/ :/ :/ Cytuj
kopernik Napisano 11 Marca 2016 Napisano 11 Marca 2016 może ktoś wyjaśni, jak to się dzieje, że ArmaHobby pęka a Ardpol nie ? Cytuj
TReS Napisano 11 Marca 2016 Napisano 11 Marca 2016 Żadnych kalkomanii "radomskich" ? :( czy znajdzie się chętny na to by mi go kupić w Bytomiu ? . Ci mogę kupić, jesli nie rozejdzie sie jak świeża bułka. chce juz być w sobotę od rana, wiec powinien być. Chcesz?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
VDR Napisano 11 Marca 2016 Napisano 11 Marca 2016 Żadnych kalkomanii "radomskich" ? :( czy znajdzie się chętny na to by mi go kupić w Bytomiu ? . Ci mogę kupić, jesli nie rozejdzie sie jak świeża bułka. chce juz być w sobotę od rana, wiec powinien być. Chcesz?? Dam Ci znać jeszcze dzis na priv - zdaje się, że czytałem niezbyt dobre opinie o zestawie TC1 i nie zdecydowałem się ostatecznie na zakup. Nie zwróciłem uwagi, że to Ardpol :( Muszę temat przemyśleć na spokojnie do wieczora ;) Cytuj
Grzes Napisano 11 Marca 2016 Napisano 11 Marca 2016 Muszę temat przemyśleć na spokojnie do wieczora ;)Kwestia jak bardo wielkie "chciejstwo" masz na tego Orlika, ale myślę że oprócz alternatywy vacu nikt tego więcej nie zrobi.Co do ArmaHobby - poczytaj warsztat Mikele z budowy żywicznej TS-11 to zobaczysz, że aż tak idealnych modeli to nie robią Cytuj
VDR Napisano 11 Marca 2016 Napisano 11 Marca 2016 Muszę temat przemyśleć na spokojnie do wieczora ;)Kwestia jak bardo wielkie "chciejstwo" masz na tego Orlika, ale myślę że oprócz alternatywy vacu nikt tego więcej nie zrobi.Co do ArmaHobby - poczytaj warsztat Mikele z budowy żywicznej TS-11 to zobaczysz, że aż tak idealnych modeli to nie robią "Chciejstwo" jest i to od dawna, co prawda na wersję "wojskową", z racji lokalnego patriotyzmu - do osi pasa EPRA mam jakieś 3km ;P Co do ArmaHobby i Iskry - śledzę ten wątek ;) W sumie to mało jest modeli doskonałych. Dzisiaj siądę i pośledzę tematy związane z modelem TC-1 - teraz już nie pamiętam dlaczego go skreśliłem z listy zakupowej :/ Być może była to również cena bo z tego co widzę oscyluje około ~120zl. 80zl jest bardziej przystępne ;P Cytuj
TReS Napisano 12 Marca 2016 Napisano 12 Marca 2016 Szybki przegląd tego co w pudle, dzisiejszy nabytek dla kolegi VDR, https://goo.gl/photos/5BAJbkRVKhGuDvLeA Niestety google chyba zawineło sie z hostem zdjeć, wiec link jest do albumu na moim koncie gugla. kilka fot, w skrócie ładny jest modelik, bardzo delikatne linie podziału do przerycia na pewno, blacha do wnętrza ma być z Parta dodana z filmem, jak narazie dostałem info iż nie wyrobili sie z produkcja i maja dosyłać do klientów, 3 malowania ładne z kolorami FS podane, szczegółnie ostanie znaczy sie drugi wybudowany (?) samolot mnie sie podoba, takie produkcyjne , kaleczki również ładnie z cienkim filmem, bez przesunięć, Mnie jako sklejaczowi pojazdów z samolotami miałem do czynienia jakies 15 lat temu , model sie podoba, cena 80 dych szt. również do przyjęcia. Ogólnie modeli godny do polecenia do wykonania z pudła, jak narazie minus taki że w środku wszystko lata, kiepsko zapakowane, bez folii bombelkowej, a by się przydała. Myśle iż kolega VDR, jak go dostanie zrobi porządny inbox rzuci fachowym okiem, i zacznie budować i nam pokazywać, bo samolocik extra ciekawy. Cytuj
VDR Napisano 13 Marca 2016 Napisano 13 Marca 2016 czas pokończyć to co zacząłem w takim razie Dzieki TReS za pomoc za nabyciu tych Orlików Może wielkiej tragedii nie będzie i z pomoca forum uda się je złożyć aby cieszyły oko :P Cytuj
VDR Napisano 7 Kwietnia 2016 Napisano 7 Kwietnia 2016 Panowie i Panie czy ktoś ma kontakt z Jakubem (TReS) ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi