hadzi Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 No to mamy juz w handlu Orlika w 1/72 http://ardpolmodels.com.pl/produkt/72-072-pzl-130-orlik-tlokowy-wkrotce/ PREMIERA W BYTOMIU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 Alleluja!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 No to bedzie szał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 piękny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 W zestawie kalkomanie do SP-PCA, SP-PCB, SP-PCC Bytom ok. 80zł Później ok. 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VDR Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 Żadnych kalkomanii "radomskich" ? :( czy znajdzie się chętny na to by mi go kupić w Bytomiu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 Żadnych kalkomanii "radomskich" ? :( Wiesz, może dlatego, że takie Orliki nigdy w Radomiu nie latały.Radomskie to jest ten model: PZL-130 ORLIK TC I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VDR Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 Żadnych kalkomanii "radomskich" ? :( Wiesz, może dlatego, że takie Orliki nigdy w Radomiu nie latały.Radomskie to jest ten model: PZL-130 ORLIK TC I Aj bo widzisz .... tak się najarałem, że myslałem że to jest wypust z ArmaHobby, który został uziemiony... :/ :/ :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 może ktoś wyjaśni, jak to się dzieje, że ArmaHobby pęka a Ardpol nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 Żadnych kalkomanii "radomskich" ? :( czy znajdzie się chętny na to by mi go kupić w Bytomiu ? . Ci mogę kupić, jesli nie rozejdzie sie jak świeża bułka. chce juz być w sobotę od rana, wiec powinien być. Chcesz?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VDR Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 Żadnych kalkomanii "radomskich" ? :( czy znajdzie się chętny na to by mi go kupić w Bytomiu ? . Ci mogę kupić, jesli nie rozejdzie sie jak świeża bułka. chce juz być w sobotę od rana, wiec powinien być. Chcesz?? Dam Ci znać jeszcze dzis na priv - zdaje się, że czytałem niezbyt dobre opinie o zestawie TC1 i nie zdecydowałem się ostatecznie na zakup. Nie zwróciłem uwagi, że to Ardpol :( Muszę temat przemyśleć na spokojnie do wieczora ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 Luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 Muszę temat przemyśleć na spokojnie do wieczora ;)Kwestia jak bardo wielkie "chciejstwo" masz na tego Orlika, ale myślę że oprócz alternatywy vacu nikt tego więcej nie zrobi.Co do ArmaHobby - poczytaj warsztat Mikele z budowy żywicznej TS-11 to zobaczysz, że aż tak idealnych modeli to nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VDR Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 Muszę temat przemyśleć na spokojnie do wieczora ;)Kwestia jak bardo wielkie "chciejstwo" masz na tego Orlika, ale myślę że oprócz alternatywy vacu nikt tego więcej nie zrobi.Co do ArmaHobby - poczytaj warsztat Mikele z budowy żywicznej TS-11 to zobaczysz, że aż tak idealnych modeli to nie robią "Chciejstwo" jest i to od dawna, co prawda na wersję "wojskową", z racji lokalnego patriotyzmu - do osi pasa EPRA mam jakieś 3km ;P Co do ArmaHobby i Iskry - śledzę ten wątek ;) W sumie to mało jest modeli doskonałych. Dzisiaj siądę i pośledzę tematy związane z modelem TC-1 - teraz już nie pamiętam dlaczego go skreśliłem z listy zakupowej :/ Być może była to również cena bo z tego co widzę oscyluje około ~120zl. 80zl jest bardziej przystępne ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 12 Marca 2016 Share Napisano 12 Marca 2016 Szybki przegląd tego co w pudle, dzisiejszy nabytek dla kolegi VDR, https://goo.gl/photos/5BAJbkRVKhGuDvLeA Niestety google chyba zawineło sie z hostem zdjeć, wiec link jest do albumu na moim koncie gugla. kilka fot, w skrócie ładny jest modelik, bardzo delikatne linie podziału do przerycia na pewno, blacha do wnętrza ma być z Parta dodana z filmem, jak narazie dostałem info iż nie wyrobili sie z produkcja i maja dosyłać do klientów, 3 malowania ładne z kolorami FS podane, szczegółnie ostanie znaczy sie drugi wybudowany (?) samolot mnie sie podoba, takie produkcyjne , kaleczki również ładnie z cienkim filmem, bez przesunięć, Mnie jako sklejaczowi pojazdów z samolotami miałem do czynienia jakies 15 lat temu , model sie podoba, cena 80 dych szt. również do przyjęcia. Ogólnie modeli godny do polecenia do wykonania z pudła, jak narazie minus taki że w środku wszystko lata, kiepsko zapakowane, bez folii bombelkowej, a by się przydała. Myśle iż kolega VDR, jak go dostanie zrobi porządny inbox rzuci fachowym okiem, i zacznie budować i nam pokazywać, bo samolocik extra ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VDR Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 czas pokończyć to co zacząłem w takim razie Dzieki TReS za pomoc za nabyciu tych Orlików Może wielkiej tragedii nie będzie i z pomoca forum uda się je złożyć aby cieszyły oko :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VDR Napisano 7 Kwietnia 2016 Share Napisano 7 Kwietnia 2016 Panowie i Panie czy ktoś ma kontakt z Jakubem (TReS) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi