empit Napisano 18 Marca 2016 Share Napisano 18 Marca 2016 Po latach zmagań z materią, chwilach zwątpienia i Masy nerwów nadszedł czas zaprezentowania efektu finalnego. Model Panda Model, skala 1:35. Malowanie Pactra plus MIG. Zapraszam do zwiedzania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 18 Marca 2016 Share Napisano 18 Marca 2016 To może ja pierwszy. Model tragiczny, znaczy się nie Twój tylko wypust Pandy, więc tym bardziej gratki za dotarcie do finału. Malowanie ciekawe, chociaż trochę brakuje mi urozmaicenia koloru, przez co gubi się bryła i przestrzenność pojazdu. Podobają mi się natomiast rozbryzgi błota, dodałbym ich nawet trochę na wnętrze gąsek (skoro gumowe bandaże są zachlapane). Nie wiem jak jest w instrukcji bo nie pamiętam, ale czy przednie światła, te mniejsze, nie powinny mieć innego koloru? Generalnie model bardzo fajnie Ci wyszedł i aż się prosi o podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 18 Marca 2016 Share Napisano 18 Marca 2016 A mnie od oglądania takich zdjęć oczy bolą niestety. Głębia ostrości maltretuje oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 18 Marca 2016 Share Napisano 18 Marca 2016 Fajnie wykonany model. Ja miałem kiedyś M-ATV od Pandy. Zdążyłem skleić jedną część i pozbyłem się go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 18 Marca 2016 Autor Share Napisano 18 Marca 2016 Modelarstwo jednak uczy cierpliwości Też chciałem się go pozbyć. Ale jakoś udało się dobrnąć do końca i teraz cieszę się, że jednak się go nie pozbyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi