Timi Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 Zadowolony jestem średnio, tak z modelu jak i ze zdjęć. Dużo pracy przedemną. Błędów jestem świadom, większość przez lenistwo i chęć zabrania sie za coś nowego. Że kołpak ze śmigłem nie pasują , bo są sterylne może kiedyś poprawie. Nie wyszły mi kompletnie zdjęcia na białym tle, jak będe miał czas jutro to zrobie je od nowa. Że celownik krzywy zobaczyłem na zdjęciach... Tyl gorzkich żali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 Niby brzydki samolot, ale ma coś w sobie i w dodatku pomalowany jak czołg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 Chyba bym się sam nie zdecydował na wzięcie się za tego "ogóra". Zdjęcia na białym tle zdecydowanie poprawiają ogólne wrażenie. Ładny model. Bardzo mi się podoba malowanie dolnych powierzchni. Brawo za szachownice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WitoUN Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 Paskudztwo straszne ale świetnie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 12 Kwietnia 2016 Share Napisano 12 Kwietnia 2016 genialny marmurek na spodzie - gąbeczka? Fajne malowanie. Niepotrzebnie sam się krytykujesz zostaw coś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Kwietnia 2016 Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Góra bardzo realistyczna. Spód chyba niepotrzebnie marmurkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi