jaxiu Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 Zmalowany z ręki bez użycia szablonów i maskowania. Dokończony z litości i było mi pudło w którym zalegał potrzebne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 Jak na model cwiczebny to mi sie bardzo podoba, az szkoda ze te oponki tak zignorowales. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Kwietnia 2016 Share Napisano 3 Kwietnia 2016 Faktycznie bardzo zgraby, a pudełko po co było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 3 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2016 Malowałem w nim części do stuarta i skrócilem kolejkę modeli, więc mogę kupić coś w jego miejsce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi