eldiabllo Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 Witam Zainspirował mnie MIg 29 w pieknym malowaniu dywizjonu 303 wiem ze szybki spaprałem i nie dałem rózowej obwódki wokól szybki Oto originał :L oraz mój model: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 Ile masz lat, jak długo się bawisz w modelarstwo i jaki sam masz stosunek do swojej pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 2 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2016 latek 35 ;), kiedyś za malolata coś tam sklejałem, teraz po 18 latach powrócilem do pasji i zaczynam na nowo , teraz wiecej dostępnych materiałow jak i porad.NA ta chwile maluje tylko pedzlem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 Czyli typowa gehenna Po wpisach widzę, że podejście masz zdrowe do swojej roboty. Praca nad starannością to dobra droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 2 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2016 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 Taaaak... troszkę to brudzenie psuje wszystko... troszkę mniej... i będzie fajnie. Podobni jak z Mi-24D Ogólnie oba modele niezłe, troszkę więcej staranności i będzie serio fajnie. Ciekawe jakby to wyglądało jakbyś malował areo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 Godło kościuszkowskie pod kabiną jest malowane tylko z lewej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi