eldiabllo Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam To moja diorama dokonczona niedawno, zato modele sklejone jakos w 1997 kiedy zaczynałem przygode z modelarstwem, po dłuuuugiej przerwie az do teraz powróciłem i coś tam próbuje nowego działac. reszta galeri http://www.mojehobby.pl/gallery/Przemarsz-11741180.html Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 Od strony modelarskiej sie nie wypowiadam, nie mam licencji. Merytorycznie to MG42 i mundury M40 w 1939 to troche nie bardzo. Niestety nie widze reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 2 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2016 bardziej okolice 41/42 ? , w sumie raczej data faktycznie niepasuje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 2 Kwietnia 2016 Share Napisano 2 Kwietnia 2016 Nie widze butow. Jezeli trzewiki z opinaczami to '41 troche naciagany. Masowo na froncie opinacze do nich pojawily sie dopiero w '43, wczesniej 1941 tylko w jednostkach tylowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Dwie sprawy tak na szybko: 1) Tablica z nazwą miasta - przedwojenne nie były pisane "drukowanymi" (czy jak zowią to niektórzy wersalikami). Teraz zresztą też nie są. Jeśli zdecydowałeś się na '42 to wypadałoby dać niemiecką. 2) Zakładam że to coś co trzyma motocyklista przed sobą to mapa. Jeśli tak to wywal tą która jest i zrób nową, nie z takimi grubymi czarnymi wężami ale wystarczy że coś pocieniujesz ołówkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi