toled Napisano 5 Kwietnia 2016 Share Napisano 5 Kwietnia 2016 Witajcie Od kilku dni głowie się, jak zrobić skórzane fotele w modelu 1:24. Niestety skaj który posiadam jest za gruby, nawet po odpowiednim cieniowaniu go. Czy znacie może jakieś środki zastępcze do zrobienia takiego czegoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 5 Kwietnia 2016 Share Napisano 5 Kwietnia 2016 A może żywica? Messer miał coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2016 Wiem, że Hiroboy coś takiego miał, ale to drogie było. Poszukam jeszcze w Castoramach , jakichś sklepach z materiałami etc. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angus73 Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Zobacz pod tym linkiem. Ja mam właśnie do zrobienia fotele w 1/16 i chcę popróbować wg metodu na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi