empit Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Model SU-76M w barwach 27 pułku artylerii , 1. Korpus Pancerny. Niemcy Kwiecień 1945. Skala 1:35 MINIART, kalkomanie TOROMODEL. Model pozostawia wiele do ,życzenia. Mój miał troszkę zwichrowaną wannę. Ale jak się nie ma co się lubi, to robiło się Miniart. Zapraszam do oglądania. Komentarze mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Model bardzo mi się podoba (poza, tradycyjnie lampą ) . Myślałem, że MiniArt nie jest taki zły . Być może tak, jak u inny producentów, wypuszczają lepsze i gorsze modele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Nad lampami popracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 7 Kwietnia 2016 Share Napisano 7 Kwietnia 2016 Zdjęcie mogłyby być jaśniejsze, ale modelik całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2016 Zrobiłem kilka zdjęć bez lamp na powietrzu, w naturalnym świetle. Czy teraz lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 7 Kwietnia 2016 Share Napisano 7 Kwietnia 2016 Mnie się podoba jeszcze bardziej, fajne obicia i eksploatacja . Dojrzałem jeszcze mały szczegół - wnętrze rur wydechowych zadałbym na czarno ( może lekko zaryzykować z nawierceniem? ), a na ich końcówki zapodał czarny pigment - okopcenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi