damien77 Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Witam, popiersie jest ukonczone. Kiedy zobaczylem je pierwszy raz powiedzialem sobie ze je kiedys pomaluje i oto nadszedl ten dzien,najslabszym elementem tego popiersia sa naboje niestety nie jest to oryginal i troche im brakuje do doskonalosci,niektore musialem dorabiac bo byly polamane.Staralem sie zrobic dobre zdjecia ale swiatlo boczne jest za mocne,Zapraszam do komentowania,aha 7jurgen wiem ze kominiarka ma nie ten kolor co bys chcial ale ze wzgledow estetycznych zostawilem tak jak jest. created by picasa2html.com created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Przy calej okazalosci pracy, zwlaszca, jak pisalem wczesniej, elementow skorzanych ta glupia szalokominiarka traci na znaczeniu. Co nie oznacza ze nastepnym razem masz kolor szalokominiarek olewac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nordland76 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Jako ciekawostka to wojak nazywał się Walter Armbrusch, żołnierz Waffen-SS, służący w stopniu SS-Schütze z Kampfgruppe Hansen podczas ofensywy w Ardenach. Zdjęcie na którym wzorowano tą figurę zostało zrobione po akcji na drodze Poteau i Recht , we wczesnych godzinach 18 grudnia 1944 r. SS-Schütze Walter Armbrusch służył nominalnie w 2 kompanii I./SS- Pz.Gren.Rgt Leibstandarte SS Adolf Hitler. Był strzelcem MG- 42. Pozdrawiam N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 dopiero zerknąłem Świetna praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 Dla mnie mistrzostwo świata! Podoba mi się Twoja praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 6 Maja 2016 Autor Share Napisano 6 Maja 2016 Dziekuje panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 Robiłem dwa te popiersia.I potwierdzam te naboje w taśmach to najsłabsza strona . Myślałem,że zakwitnę przy nich,zwiędnę i szlak mnie trafi.Ale dałem radę.Dlatego gratulację kolego.Dałeś radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi