tornado Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Niezły kolos, zapraszam na fotorelację z jego budowy: DORA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 ho ho trzeba miec fantazje i pieniadze na takie ekstrawagancje PS fajne gabloty w garazu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 17 Grudnia 2007 Super Moderator Share Napisano 17 Grudnia 2007 Nie, no nie mogę. Ja tu sklejam 1:48 i nie mam gdzie tego umieścić, a oni takie cudo zrobili w skali 1:6. No coś pięknego A to nie są ci, co tą wielką makiete z lokomotywą zbudowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Ciekawe , czy detale malował pędzlem 000 . Super model , taki pewnie kosztuje dobrze ponad 4-5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 (edytowane) Już gdzieś to widziałem,i to chyba na naszym forum... No ale trzeba mieć cierpliwość do TAKICH modeli. Ciekawe ile to robił ?? Pozdrowienia Edytowane 18 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 "trzeba mieć fantazję, dziadku" !!!!!!!!!!!!!!!!!! jak głosiła jedna z naszych reklam......... imponujące.....coż jedni mają krasnale w ogrodzie, a kolo ma "Dore" Pan jest chyba berdziej "zakręcony" niż Niemcy którzy zrobili pierwowzór. hardcore!! michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Ale jazda Szacun dla tego pana. Takie coś aby robić to pogrom. A tak na marginesie ostatnio na allegro widziałem Tygryska w skali 1/5,5 napisał "ktoś" że zrobiony jest z drewna, ale dał tylko jedno zdjęcie i ciut żal bo mało było widać. Był przystosowany do napędu RC...Fajny był ale niestety nie mam fot. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 NO to koleś się popisał... Ja bym chyba ze strachu narobił, gdybym był jego sąsiadem i widział że taka ŚMIESZNA lufa wycelowana jest w moje okna Samo działo... Jego wykonanie... I pomysł zasługują na GŁĘBOKIE uznanie... SZAKUNEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 A to nie są ci, co tą wielką makiete z lokomotywą zbudowali? Tak to właśnie ten koleś on zrobił wtedy tą makietę z ciuchcią i mnóstwem sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi