michal0281 Napisano 20 Sierpnia 2016 Share Napisano 20 Sierpnia 2016 Rewelacyjny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 20 Sierpnia 2016 Share Napisano 20 Sierpnia 2016 Jeden z najlepszych T-55 jakie ostatnio widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 21 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2016 raval74- ,,wziąłem się za prace....., coś poprawić? ,,przygladalem sie zdjeciom ktore zamiesciles i zauwazylem pewne braki (takie mam odczucie) - 1. w rurce metalowej ktora umieszczono na skraju gornej plyty poziomej przy laczeniu z przednia skosna jest umieszczone zasilanie do lamp na przednim pancerzu, ale w jej przedlozeniu umieszczono przewod prowadzacy do bocznych (obrysowych) lampek przednich (biala i...).U ciebie konczy sie rowno z bocznym pancerzem 2.Nie wiem czy T-54 posiadaly zbiorniczek z plynem do spryskiwaczy nad perysopami mechanika kierowcy a twoj model to przecierz T-55,i z tego co sie orientuje to wszystkie czolgi zbudowane od podstaw w tej wersji takie cos mialy, Sa to moje sugestie i moge sie mylic, wiec moze ktos bardziej obiegany w tym temacie zabierze glos.Poza tym modelik podoba bardzo No oki, robiłem ten model z pudła, nie zwracałem na takie szczegóły absolutnie(sorry)chciałem go upodobnić do fotki ale jak zwykle nie udało mi się(fantazja) wyszedł jak wyszedł przy następnym postaram się bardziej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 21 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Jeden z najlepszych T-55 jakie ostatnio widziałem. dzięki, czekam na Rogatkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi