Solaris7813 Napisano 29 Maja 2016 Share Napisano 29 Maja 2016 Ten jasnoszary miał na celu rozjaśnienie powierzchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Maja 2016 Autor Share Napisano 29 Maja 2016 Jasnoszary kładłem tylko na powierzchnie antypoślizgowe, żeby wyciągnąć nieco bardziej fakturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 29 Maja 2016 Share Napisano 29 Maja 2016 Nie jestem pancerniakiem ale bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Maja 2016 Autor Share Napisano 29 Maja 2016 Dzięki. Liczę na same piątki w końcowym głosowaniu Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi