grzesiek83 Napisano 6 Listopada 2016 Autor Share Napisano 6 Listopada 2016 Trochę na pewno ściemnieje, ale powinno być dobrze. Póki co pomalowałem model sidoluksem i położyłem kalki z pomocą płynów Agamy. Kaleczki bardzo fajne, położyły się bez problemów. Sporym utrudnieniem za to jest to, że wszystkie cyferki na tablicy rejestracyjnej trzeba kłaść osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek83 Napisano 15 Listopada 2016 Autor Share Napisano 15 Listopada 2016 Następny etapy budowy za mną, do końca położone kalki oraz filtr. I wspólne zdjęcie z Pakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek83 Napisano 22 Listopada 2016 Autor Share Napisano 22 Listopada 2016 Na kolejnych zdjęciach model jest po filtrze, washu i odrobinę "pobrudzony". Na koniec pokryłem cały pojazd lakierem matowym Alclada. Na tym zakończyłem wszelkie prace malarskie. Na koniec model otrzyma jeszcze trochę pigmentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 23 Listopada 2016 Share Napisano 23 Listopada 2016 Bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Listopada 2016 Share Napisano 23 Listopada 2016 Spróbuj mu jeszcze biedronkę zrobić. Model bardzo dobrze na tym etapie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi