Artur Wałachowski Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 (edytowane) ... Edytowane 18 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 No niezła maszyna, tylko te kamo takie nie wyraźne i tych zarysowań chyba też za dużo... ale co tam będe krytykował -model kapitalny Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 Zgodze się z Jakubem, model PRO - tylko te zadrapania ;) mam pytanie warto zamieniać magic tracki na friule - lub moze inaczej czy warto inwestowac w Friule w przypadku smart kita Stuga III dragona. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 am pytanie warto zamieniać magic tracki na friule - lub moze inaczej czy warto inwestowac w Friule w przypadku smart kita Stuga III dragona. ? Jak tylko Cię stać - inwestuj. Nie dość, że Friule są łatwiejsze do poskładania i zamontowania, to ich malowanie to prawdziwa przyjemność :] Arturze, można prosić o trochę ciemniejsze zdjęcia - te zdają się być prześwietlone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 19 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2007 Arturze, można prosić o trochę ciemniejsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 model świetny ale kolorki jakies rzeczywiście slabe i troche sztucznie wygladaja te slady na pancerzu ale i tak daje 5 z minusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 Za duży filtr dałeś na koniec prawie malowania nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 Hmmm to, że malowanie jest takie zatarte to akurat zaliczyłbym in plus tego pojazdu. Widać, że ma dość bogatą przeszłość frontową , więc pewnie w różnych warunkach atmosferycznych służył. Nie wiadomo także czym pasy kamuflażu zostały naniesione (tzn jakim rodzajem farby). Mi sietaki podoba ale jak wiadomo to rzecz gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 21 Grudnia 2007 Share Napisano 21 Grudnia 2007 zgadzam się z kolegami, 5-, minus za te "mało naturalne" rysy na pancerzu tzn. ich matematycznie równomierne rozmieszczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza_GD Napisano 21 Grudnia 2007 Share Napisano 21 Grudnia 2007 Mi się bardzo podoba, chociaż przydaŁoby się troszkę blaszek. Super patent z miejscem po trafieniu pociskiem w "ryj knura". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 21 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2007 Super patent z miejscem po trafieniu pociskiem w "ryj knura". Niestety to nie trafienie-to wylot mg,ten model tak miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 21 Grudnia 2007 Share Napisano 21 Grudnia 2007 Artur - wiesz jak szanuje i cenię twoje prace, tem model jednak mi się podoba średnio - jest daleki od realizmu jaki prezentujesz zwykle. Nie dyskutuje na temat obic - to twój znak firmowy i jednemu będzie się podobal a innemu nie. Dla mnie malowanie czytaj filtrowanie spowodowalo że model jest plaski i taki zabawkowy. Może to winna zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza_GD Napisano 22 Grudnia 2007 Share Napisano 22 Grudnia 2007 Niestety to nie trafienie-to wylot mg,ten model tak miał. ZmyliŁy mnie obicia wokóŁ wylotu sprawiające wrażenie że jest to wyżŁobienie po trafieniu pociskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 22 Grudnia 2007 Share Napisano 22 Grudnia 2007 Jakiej farby używałeś do robienia filtru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 22 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2007 Może to winna zdjęć? Dziękuje za opinie,to nie wina zdjęć a raczej po części moja a po części wilopowierzchniowości modelu-powinienem troche inaczej operować farbą na tylu płaskich powierzchniach.Spróbuję zrobić jeszcze jedne zdjęcia bo jednak trochę na niekożyść przekłamują. Jakiej farby używałeś do robienia filtru? Nawet bym tego filtrem nie nazwał,na pomalowany czarnym podkładem model nałożyłem kolory i dałem wash z mieszanki sieny palonej z brązem Van Dycka ....o i tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 22 Grudnia 2007 Share Napisano 22 Grudnia 2007 Artur - podrasuj go olejami, wieczór z głowy a rano inna jakość modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinL Napisano 22 Grudnia 2007 Share Napisano 22 Grudnia 2007 Po raz kolejny się potwierdza że jakiś "inny" jestem bo mi się bardzo podoba. Malowanie w warunkach warsztatowych zawsze było dalekie od ideału i kolory się nawzajem przenikały i zapylały. Zadrapania może trochę nie realne ale nie mam takich zdjęć żeby to zobaczyć. Kto wie jak się mogły układać ślady po ammo i odłamkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi