aro275 Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Po długiej walce z modelem oraz figurkami , skończyłem , już nic więcej nie zrobię przy tym ... Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Merytorycznie o figurach mógłbym długo i namiętnie... Ale nie chcę Cię zniechęcać. Moja rada-(jak i podejżewam wszystkich "starych wyjadaczy" którzy tutaj zaglądają) załóż warsztat przy nastepnym modelu, i od pierwszego wycięcia części z ramki koledzy pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Warsztat był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 to pora na następny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Warsztat był. Wiem ze był ale nie od początku jak mi sie zdaje... Chyba że mi cos umknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro275 Napisano 14 Maja 2016 Autor Share Napisano 14 Maja 2016 (edytowane) Panowie , przemalowałem na nowo Panzera , nie mogłem na niego patrzyć niedługo nowe zdjęcia . bedą wyrzuciłem precz figury oprócz oficera w czołgu Edytowane 14 Maja 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 14 Maja 2016 Share Napisano 14 Maja 2016 Panowie , przemalowałem na nowo Panzera , nie mogłem na niego patrzyć niedługo nowe zdjęcia . bedą A zmyłeś dokładnie poprzednie "zabiegi" malarsko-brudzingowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 14 Maja 2016 Share Napisano 14 Maja 2016 To jak na nowo go robisz to wyzuc te figurki bo to porazka i kup cos przyzwoitego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Maja 2016 Share Napisano 14 Maja 2016 To jak na nowo go robisz to wyzuc te figurki bo to porazka i kup cos przyzwoitego. Cóż, nie da się ukryć że wszyscy figuranci DAK ze starej Tamki kiepscy są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi