mtr Napisano 15 Maja 2016 Share Napisano 15 Maja 2016 witam diorama powstała jako prezent dla Sensei Goodman ( prezent niespodzianka) którą mam zamiar niebawem odwiedzić, pierwszy raz miałem przyjemność używać żywicy (stąd tyle niedociągnięć) mam nadzieje że nie jest tak tragicznie i jakoś to wygląda pomijając jakość zdjęć wszystkie elementy poza figurką (Perry Miniatures), zostały wykonane od podstaw pozdrawiam Mariusz ps. przepraszam za jakość zdjęć niestety nikon mi zdechł wiec użyłem starego kompaka [/url][/img] [/url][/img] [/url][/img] [/url][/img] [/url][/img] [/url][/img] [/url][/img] [/url][/img] [/url][/img] [/url][/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dru Napisano 15 Maja 2016 Share Napisano 15 Maja 2016 Również jestem zainteresowany wodą. Wygląda interesująco, chyba że to zasługa zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 15 Maja 2016 Share Napisano 15 Maja 2016 Po trzykroć "hai!" Piękna scena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtr Napisano 15 Maja 2016 Autor Share Napisano 15 Maja 2016 dzięk, zdjęć raczej nie poprawie roztaję się z dioramą w ten piątek Atlis żywica to EasyCast epoxy resin, pracuje się z tym super choć ma pewne ograniczenia, z wad, to: pęcherzyki powietrza i ograniczona ilość do jednorazowego użycia nie więcej niż 6oz, no i cena Epoxy jest znacznie droższa niż inne żywice zalety : bez-wonna(używałem w mieszkaniu),jest krystalicznie przezroczysta łatwo się barwi (użyłem farby valejo), łatwa proporcja utwardzacz żywica 1:1, a i nie stopiła mi plastiku, mam nadzieje że o to pytałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtr Napisano 18 Maja 2016 Autor Share Napisano 18 Maja 2016 (edytowane) żywice zamawiałem na angielskim amazonie nie wiem czy jest dostępna w polsce (nie szukałem) próbowałem poprawić zdjęcia pożyczonym aparatem zapraszam do komentarzy.... pozdrawiam Mariusz Edytowane 18 Maja 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Tak. Teraz zdjęcia zniknęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtr Napisano 18 Maja 2016 Autor Share Napisano 18 Maja 2016 przepraszam za niedogodności ze zdjęciami miałem problem z fotosikiem ale znalazłem inną stronke mam nadzieje że ta sprawi się lepiej pozdr. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 teraz jest OK - przynajmniej mi się wyświetlają [fotosik nie jest za rzetelny, polecam photobucket - mimo że ostatnio zaczęli sporo upierdliwych reklam wrzucać] Już poprzednicy mówili że woda super wyszła, ja jeszcze dodam że te karasie też bardzo udane Jakie to w ogóle duże jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtr Napisano 20 Maja 2016 Autor Share Napisano 20 Maja 2016 Dzięki...wymiary podstawi przezroczystego klosza to 7.5x7.5 cm więc diorama jest całkiem spora Pozdrawiam M Wysłane z mojego XT1039 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi