jarek38 Napisano 1 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2016 Filipsg, GEM, Forest, dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 7 Czerwca 2016 Share Napisano 7 Czerwca 2016 A jednak da się! Dzięki za udowodnienie Świetnie wyszedł! Tylko zdjęcia takie nieduże... Szkoda, że bez warsztatu gdzie można by coś podpatrzeć... Będę próbował naśladować GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 8 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2016 Dzięki Janusz Udowodniłem jedynie sobie, że nie przegram z tym małym paskudem i nie dam się zniechęcić Po Twoich okrętach widać, że nie musisz naśladować, wystarczy, byś zrobił po "swojemu", a o efekt końcowy można być we w ten czas spokojnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 Oglądałem ten modelik na festiwalu w Koszalinie. Na żywo po prostu wbija w podłogę! Prawda, fotki nie oddają urody i pracy włożonej w ten model. Małe dzieło sztuki. Jeszcze raz gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 Piękna ta "etażerka", dla mnie wygląda na "48", a nawet więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi