ZIELU Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 (edytowane) Witam, chciałem przedstawić dwa piękne modele: Volvo sklejone przez mojego kolegę oraz Scanię sklejoną przeze mnie Zapraszam do podziwiania i komentowania Edytowane 26 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 Bardzo fajne zdjęcia, właśnie kleję taką scanie i na pewno one mi się przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 Modele ładnie wykonane, ale mi sie nie podoba Scania. Moim zdaniem jest troche mało kolorystyczna rama i podzespoły, ale to jest kwestia gustu a Volvo to mi sie nawet podoba. aha... popraw lewa wycieraczke w Scani bo nie leza rowno. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 20 Grudnia 2007 Super Moderator Share Napisano 20 Grudnia 2007 Piękne maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 Mnie jakoś nie przekonuje kolor Scanii...ale ogólnie dobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 A mnie się podoba. Wystarczy dodać kalki i będzie Scania z VOS- u Jest bardzo realistyczna i za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 VOS jak malowany racja, i to już taki trochę zajeżdżony VOSIAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 Dokładnie Scania wygląda jak by była jeżdżona i za to duży plus dla Ciebie Volvo też pięknie odpicowane! Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 Scania dostaje odemnie pluda, a jeżeli chodzi o Volvo, to coś mi ten kolorek za bardzo się świeci no chyba, że to aparat z lapą, robi takie wrażenie, ale tak to modele mi się podobają, nie mam nic przeciwko temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELU Napisano 21 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2007 Dziękuję za opinie Scania właśnie miała wyglądać na taką trochę zjeżdżoną bo w końcu 4-seria do najmłodszych nie należy ;) A z kalkami VOS-u to nawet dobra myśl, ale tworząc tą Scanię miałem przed oczami Scanię którą kiedyś jeździł mój ojciec Scania dostaje odemnie pluda, a jeżeli chodzi o Volvo, to coś mi ten kolorek za bardzo się świeci no chyba, że to aparat z lapą, robi takie wrażenie Volvo się tak świeci bo to finkiel nówka nie śmigana, prosto z fabryki P.S. Oba auta malowane były pędzlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Kurczaki panowie jest problem. Zwracam się przede wszystkim do Ziela.Otoż przednia rejestracja widzę że jest naklejona na jakąś cześć i tej że części u mnie brakuje !! W ogóle jej nie mam ;/ anie w zderzaku jej nie ma !! Możesz powiedzieć czy ty też tak miałeś albo najlepiej powiedz jak przednią rejestrację zamocowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Ta tabliczka powinna być w zestawie w tej ramce gdzie są części ramy itp. Ja skleiłem 2 Scanie i w obu miałem te tabliczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 No ja chyba gdzieś walnąłem babola, odkleiłem jedna tabliczkę z tylu i dałem na przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELU Napisano 31 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2007 Ja dokładnie też tak zrobiłem, z tyłu jest jedna po lewej stronie a ta druga co wg instrukcji miała być też z tyłu tylko po prawej stronie jest z przodu, a w jej miejsce jest wsadzony napis "scania" który miał być na chlapaczu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELU Napisano 26 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Troszkę odświeżam temacik Na razie nowe fotki tylko Scanii, tym razem innym aparatem, zrobione w dzień przy naturalnym świetle Nieco przerobiłem Scanię pozbawiając ją zabudowy między osiowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Mam pytanie czy bak malowałeś spreyem czy farbkami bo albo mi sie zdaje albo tam są smugi po pendzlu . Model mi sie podoba, ładny kolor dobrałeś Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELU Napisano 26 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Bak był malowany pędzelkiem Być może wygląda to jak smugi po pędzlu aczkolwiek używałem farby imitującej aluminium i to może ona dawać taki efekt. Ogólnie cały model był malowany pędzlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 W świetle dziennym wygląda kolorek zupełnie inaczej , pieknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Świetny model. Bardzo fajny kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Respekt . Bardzo ładny model jak na cały malowany pędzlem . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 W ogóle bardzo ładny model a nie tylko jak na malowany pędzlem Tylna ściana i ogólnie kabina wygląda jak malowana z aero. Wielki respekt dla kolegi Kolorki super wyglądają, ale jednak V8 mogłaby już mieć zderzak pomalowany pod kolor nadwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELU Napisano 26 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Wielkie dzięki ze dobre słowa Jeszcze do kompletu pasowałoby zrobić do niego naczepkę, ale niestety funduszy brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 No naczepka to akurat do niej a jeszcze bardziej to cysterna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Kolor scani troche nie fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi