Drozdek Napisano 29 Maja 2016 Share Napisano 29 Maja 2016 Czy ktoś cokolwiek wie o producencie tej farby? Ktokolwiek widział...ktokolwiek wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Zawęziłem poszukiwania do tego: http://www.umpretail.com/collections/painting. Ale nie widzę w ich ofercie takich farb. Napisz coś więcej, gdzie to kupiłeś, itd.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 30 Maja 2016 Autor Share Napisano 30 Maja 2016 Kolega dostał w Olsztynie na Festiwalu Modelarskim który niedawno się odbył jako nagrodę za model. Nic więcej nie wiem ani kolega również nie ma pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 może zapytaj u źródła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 może zapytaj u źródła? To samo chciałem napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi