kzugaj Napisano 15 Kwietnia 2017 Share Napisano 15 Kwietnia 2017 Nie wiem co oni sobie wymyslili ale jak dobrze pamietam to nie ma zadnych czesci wystajacych w okolicach hamulca areodynamicznego. A na modelu dziury wskazuja jakby tam cos mialo byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2017 Nie, nic tam nie jest montowane, a te otwory są przecież w Hornecie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 16 Kwietnia 2017 Share Napisano 16 Kwietnia 2017 Ok nie mam wiecej pytan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2020 Takie małe uzupełnienie tematu. Swego czasu na forum ARC było głośno o pewnych błędach jakie Kinetic popełnił w tym zestawie. Konkretnie chodziło o stery kierunku odlane w całości ze statecznikami oraz brak 1 anteny RHAW (bo są takie dwie na F-18 plus 2 dodatkowe ale o nieco innym kształcie) na nosie maszyny (takie bulwiaste coś tuż za osłoną radaru). W najnowszej wersji F/A-18 (tej z kalkami do agresorów, K48088) są poprawione te elementy (poprawiono je już we wcześniejszych wersjach tego modelu, choć nie sprawdzałem czy we wszystkich). Dołożono brakującą antenkę na wyprasce z drobnicą oraz zmieniono wypraskę ze statecznikami i stery są już odlane oddzielnie. Ponadto podobno zestaw zawiera już nową wersję wiatrochronu, który nie ma problemów ze spasowaniem. Nie wiem czy te braki uzupełniono w nowych wydaniach zestawu F/A-18C tego producenta, ale w tym najnowszym agresorze już są. Także zestaw kalkomanii zawiera kalkomanie do kabiny (ekrany i panele), których nie było w większości starszych zestawów. Tak więc jeśli ktoś chce zrobić Horneta w wersji A, B, C, czy D, to zdecydowanie polecam ten zestaw, ma nie tylko poprawione błędy wcześniejszych wydań, ale do tego jest sporo tańszy. Brakuje mu jedynie uzbrojenia, które i tak Kinetic wkłada ze starych zestawów F-16 i które jest - mówiąc wprost - takie sobie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi