Flachenty Napisano 24 Czerwca 2016 Share Napisano 24 Czerwca 2016 Mój ostatni ulepek Predator z Bronco. Dron jak dron ale umęczył mnie nieco. Jakość modelu taka sobie. Niby ładny ale jam skurczowych sporo i na dodatek we wrednych miejscach typu górna powierzchnia skrzydeł, garb, kadłub na bokach i na dole czyli w zasadzie wszędzie :( Skończyłem go trochę na siłę bo straciłem do niego serce (nudny jak flaki z olejem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 26 Czerwca 2016 Share Napisano 26 Czerwca 2016 Choć to nie moja bajka....to sam model fajny,ale najbardziej wpadło mi w oko podwozie.....świetnie stonowane te gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 26 Czerwca 2016 Share Napisano 26 Czerwca 2016 bardzo ładnie pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi