Forest Napisano 9 Lipca 2016 Share Napisano 9 Lipca 2016 Koledzy, prosiłbym o pomoc. Jak w temacie, poszukuję planów modelarskich tego pancernika. Wiem o Tirpitz 3D z Kagero, ale chciałby również coś bardziej treściwego. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławomir kromer Napisano 10 Lipca 2016 Share Napisano 10 Lipca 2016 chyba był w modelarzu(2005-2006 r) jako wkładka jak się nie myle a może to był Bismark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 10 Lipca 2016 Share Napisano 10 Lipca 2016 Przeszukaj zasoby na stronie modelarstwookretowe.pl. Jest tam spis wszystkich dużych i małych planów jakie wydali razem z czasopismem, wraz z podglądani PDF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 10 Lipca 2016 Autor Share Napisano 10 Lipca 2016 Ludzie z forum jak zwykle bezcenni Nawet nie chcę myśleć, ile czasu bym bez was stracił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 11 Lipca 2016 Share Napisano 11 Lipca 2016 AJ Press wydało pięć tomów o tych okrętach. Wg mnie najbardziej treściwe.... Z rysunkami stoczniowymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 11 Lipca 2016 Autor Share Napisano 11 Lipca 2016 Mój zbawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi