kjp_a_man Napisano 10 Lipca 2016 Share Napisano 10 Lipca 2016 Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Obiecałem, narobiłem zamieszania, a potem cisza. Nareszcie udało mi się zgrać potrzebne elementy i staram się wyrobić. Latem foczki wygrzewają się leniwie ale należy pamiętać że są to drapieżniki a niektóre z nich zwłaszcza niebezpieczne i przez ten pysk, oraz następujący po nim tułów są tak pełne gracji, że nie mogłem się powstrzymać przed tym aby je troszkę popieścić. A ponieważ będę pieścił metodą PZPR, więc czuję się uprawniony aby nawiązać do napiętych i nierealnych terminów. Ciekawe co mi lepiej wyjdzie? Letnie wygrzewanko/dopieszczanko, czy dotrzymywanie terminów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 10 Lipca 2016 Autor Share Napisano 10 Lipca 2016 Foczka nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 10 Lipca 2016 Autor Share Napisano 10 Lipca 2016 (edytowane) Foczka nr 2. Edytowane 10 Lipca 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 10 Lipca 2016 Autor Share Napisano 10 Lipca 2016 Foczka nr 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 10 Lipca 2016 Share Napisano 10 Lipca 2016 Po pierwsze: czy wszystkie trzy foczki będą w tym samym malowaniu? Po drugie: bardzo podoba mi się Twój podpis, wszystkie trzy punkty A najbardziej - trzeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Lipca 2016 Share Napisano 10 Lipca 2016 eeeee.... spodziewałem się że wszystkie będą w jednakiej skali robione - w celach porównawczych. Wtedy to by miało większy sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 11 Lipca 2016 Autor Share Napisano 11 Lipca 2016 Po pierwsze: czy wszystkie trzy foczki będą w tym samym malowaniu?… Niestety nie. Każda będzie miała malowanie przewidziane przez producenta pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 25 Lutego 2017 Autor Share Napisano 25 Lutego 2017 Po pierwsze: czy wszystkie trzy foczki będą w tym samym malowaniu?… Niestety nie. …Mam teraz więcej czasu na przemyślenia ponieważ dopiero zacząłem odgrzewać kotleta.Oto one: Z dostępnych mimateriałów wyczytałem, że w sposób widoczny z wierzchu FW 190 A-8 różnił się do FW 190 F-8 dwoma elementami. Obecnością luf do „zewnętrznych” MG 151. Brakiem podwieszeń ETC 50, lub ETC 70 pod płatami. [*]Znalazłem, że Montex robi maski dla skal 1:48 i 1:32 do malowania „wymuszonego” przez Airfix. Pożeniłem powyższe informacje i do modelu 1:48 zamówiłem maski, a do modelu 1:32 maski z lufami. Czyli chcę zrobić wszystkie trzy w jednakowym malowaniu. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi