Daz Napisano 20 Lipca 2016 Share Napisano 20 Lipca 2016 Żywiczna figurka spadochroniarza w skali 1:35. Oceńcie, podpowiedzcie co i jak poprawić w przyszłości, bo figurki to dla nie nadal ciężki temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 20 Lipca 2016 Share Napisano 20 Lipca 2016 Malowanie mi się podoba, ale sama figurka jak wyciosana - żywica, nie? Co to za nadupnik? Nie powinno być raczej plecaka, Musette Bag M1938, o ile się nie mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 20 Lipca 2016 Autor Share Napisano 20 Lipca 2016 Figurka to żywica i wszystkie graty które ma na sobie były już "dolane" jako całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Kurcze wash do figury ja zabił ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Tak przy okazji - chyba w 101 nie było aż takich "myślących inaczej" żeby manierkę (to chyba zdobyczna niemiecka, amerykańską widzę z tyłu na pasie) przywieszać centralnie na pasie z przodu. Aż czuję ból przy ostrym "padnij" w takiej konfiguracji. A że mundur mocno upaprany, zwłaszcza spodnie - to dobrze, zwłaszcza jeżeli figurkę lokalizujemy w Normandii. Po nocnym zrzucie wielu żołnierzy 101-ej przedzierało się przez rowy melioracyjne i upaprało się przy tym jak nieboskie stworzenia. Wylot lufy kbk nawiercony? Pytam bo na zdjęciach nie widzę. Co do reszty nie wypowiadam się, figurkowcem nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Napisz jakiej chemii użyłeś i jakich farb. Wszystkie wymień. Jak wymienisz postaram się pomoc. Bo raz już kiedyś pisałem co i jak ,a mimo tego błąd powtórzyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi