cezar2002 Napisano 23 Lipca 2016 Share Napisano 23 Lipca 2016 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepszy model w barwach Polski Specjalna 4 - Najlepszy warsztat/model młodego modelarza (do lat 15-tu) Witam ponownie Na Ciocię Ju trochę brakuje weny. Czuję wewnętrzną potrzebę zrobienia czegoś samodzielnie . Ostatnie wydarzenia związane z Rosomakiem od IBG, zmobilizowały mnie do wykonania takiego pojazdu. Jedyny moim zdaniem problem wydanego niedawno transportera polskiego producenta jest skala. 1/35, w której na co dzień się nie lubuję. Motywami głównymi prac będą wersety z piosenki zespołu Sabaton (lub jak kto woli Status Quo, osobiście jednak wolę wykonanie Szwedów). ,,A vacation in the foreign land''. ,,Now you remember what the draft man said Nothing to do all day but stay in bed'' Właściwie to można tu wstawić także tekst innych zwrotek, ale te bardziej siedzą mi w głowie . Także zapraszam na warsztat. Będzie dużo potu, nieśmiesznych żartów i krwi (tu jednak wolę się ograniczać ). A, i zapomniałbym-inbox i dotychczasowy postęp prac . Kurak wodna, chyba muszę zmienić tło . Pozdrawiam, Julek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Lipca 2016 Share Napisano 23 Lipca 2016 Odważnie jak na taki wiek, jakieś plany? Czy stworek Rosomakopodobny będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar2002 Napisano 23 Lipca 2016 Autor Share Napisano 23 Lipca 2016 Jasne, ze mam plany . A co do wieku-lubie wyzwania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 23 Lipca 2016 Share Napisano 23 Lipca 2016 W sumie jest Rosomak w skali 1/72... Ciekaw jestem jak będzie wyglądała Twoja produkcja. Życzę Ci weny, wytrwałości i całej masy modelarskiej radochy. Pozdrawiam, Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar2002 Napisano 23 Lipca 2016 Autor Share Napisano 23 Lipca 2016 Niby jest, ale ja się z żywicą nie lubię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar2002 Napisano 24 Lipca 2016 Autor Share Napisano 24 Lipca 2016 Witam ponownie. Przedstawiam postęp prac po dniu wczorajszym . Zrobiłem charakterystyczny przód Rosomaka. Trochę nerwów mnie kosztowało idealne ustawienie wszystkiego. Elementy są jeszcze przed finalnym szlifowaniem, także no..., no, z resztą sami ocenicie : Pozdrawiam, Julek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 24 Lipca 2016 Share Napisano 24 Lipca 2016 Powodzenia i wytrwalosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi